Polariteitsmassage


Polariteits Massage:

Wat is nu eigenlijk een polariteits massage?

Een polariteitsmassage is het in balans brengen van je energiebanen d.m.v. het op gang zetten van het helend vermogen van je lichaam. Tijdens de massage voel ik de blokkades in je energiebanen en gaan we die samen oplossen.


Hoe doen we dit dan?

Wat ik in de polariteits massage doe is de energiebanen herstellen en in beweging zetten. Er komt energie door mijn handen waardoor de blokkades in beweging gezet worden en uiteindelijk zullen oplossen.


Ik werk in de polariteits massage zowel energetisch als fysiek.

Wat houdt het energetische stuk in?

Deze energie is afkomstig van het engelenrijk en alles wat daarvoor nodig is, is liefde en vertrouwen.

Het herstellen van de energiebanen doet het lichaam zelf, met een zetje van mij met behulp van boven. Op momenten dat de energie in beweging komt door de massage grepen die het gespannen weefsel losmaken kunnen er emoties vrijkomen.

De ontdekker en ontwikkelaar van deze polariteitsmassage is dokter Randolph Stone. Hij ontwikkelde het idee dat ziekten ontstaan wanneer de levensenergie banen chronisch geblokkeerd raken.


Wat houdt het fysieke stuk in?

Dit bestaat uit bindweefsel massage: dat doe ik d.m.v. rollen en het loswerken van de huid. Dit geeft soms een prikkelend gevoel maar het zorgt ervoor dat de geblokkeerde weefsels los komen.

Door druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen in je lijf zorg ik weer voor de doorstroming van de energie. Jij kunt mij helpen door rustig door te ademen en in gedachten naar de pijnlijke plekken in je lichaam te gaan. Samen lossen we dan deze plekken op.

De eerste keer vindt de massage meestal plaats op de rug. Je kunt ook kiezen voor een gezichtsmassage, uiteraard hoort de hals en het hoofd en de nek hier ook bij. In dit gebied zitten veel verbindingspunten en dit is ook heel ontspannend.

Na afloop is er een kopje kruiden thee.